VERZENDING EN LEVERING

Wij streven ernaar uw bestelling te verzenden binnen de 48u. Wanneer je order verzonden is, ontvang je een mail met trackingcode om je pakket op te volgen.

Onze pakketjes worden verzonden met Bpost. Vanaf een bestelling ter waarde van €75 zijn leveringen in België gratis. Voor Nederland is de gratis verzending vanaf 100€. Ligt het aankoopbedrag respectievelijk lager dan €75 en 100€, dan bedraagt de verzendkost voor België €6,95 en voor Nederland €7,95. De levertermijn duurt gemiddeld 1 à 2 werkdagen na verzending.

LOT en LOU is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging, vertraging of verlies van pakketjes tijdens de verzending met Bpost. Uiteraard beloven wij de aangekochte goederen zo veilig mogelijk te verpakken.

 

RETOURNEREN

Artikelen aangekocht via de webshop van LOT en LOU kunnen teruggestuurd worden binnen een termijn van 14 dagen en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt is en voorzien van alle originele labels.

Wij vragen vriendelijk om ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen dat je een product wil terugzenden via mail op hallo@lotenlou.be. De kost van de retourzending is voor de klant. Je kan een retourlabel aanmaken via de website van Bpost. Je krijgt dan een track and trace link, op die manier ben je zeker dat het pakje veilig bij ons toekomt.

Retouradres : LOT en LOU, Dorpermolenstraat 8, 3670 Oudsbergen.

Als wij merken dat er beschadiging is, of als kleren duidelijk vuil en gedragen zijn, hebben wij het recht om dit teruggezonden artikel niet te accepteren.